Office 365-paketet. Mer avancerad behörighet också?

Kommentarer

5 kommentarer

 • Stefan Olsson

  Efter att jag läst igenom materialet, så tycker jag detta verkar vara ett mycket bra steg i rätt riktning. Jag är övertygad om att det underlättar med funktionsadresser, då det behövs. Eftersom ansvariga i verksamheterna ibland slutar eller byts ut, så är det bra att allt material finns samlat under en funktionsadress, än på te.x frivilligledarnas egna datorer.

  Jag hoppas även att man kommer fram till att vi ska kunna beställa betallicenser via Röda Korset, med förhoppningsvis ett bättre pris än om varje krets måste lösa det själv.

  3
  Kommentarsåtgärder Permanent länk
 • Asa Ander

  Vi hoppas också att det ska gå att beställa betallicenser, det är bara en fråga om hur vi ska administrera det.

  0
  Kommentarsåtgärder Permanent länk
 • Anna Maria Magnusson

  Framför allt jättebra att även funktionsadresser får tillgång till Office-paketet med möjlighet att bjuda in till Teams-möten och lagra och dela gemensamma dokument i OneDrive. 

  Möjlighet att ringa in till Teams-möte skulle underlätta för att få med fler på Teams-möten.

  2
  Kommentarsåtgärder Permanent länk
 • Asa Ander

  OneDrive kommer ingå för alla, det är dock inte ett obegränsat lagringsutrymme som ingår i i gratisversionen så beroende på hur mycket material funktionen så kan det finnas behov av andra lösningar, det är också OneDrives kopplade till varje mejl-adress så det är bara de som delar på funktionsmejlen som kommer åt materialet, det är inte per automatik en lagringsyta som hela kretsen har tillgång till.

  0
  Kommentarsåtgärder Permanent länk
 • Hedwig Stjernvall

   Bra förslag så här långt. Betallicenser behövs nog för att den mer aktiva och kunnigare kretsen skall kunna jobba mer effektivt.

   

  1
  Kommentarsåtgärder Permanent länk

Du måste logga in om du vill lämna en kommentar.